Jeanette

Fru Thomsen

Annons

Vill göra ett försök att utvecklas

(Pexels.com)

Jag är lite fast i bloggträsket nu. Eller vad man nu ska kalla det. Jag har gjort en del research (eller jag håller på med det) & bestämt mig för att fixa en strategi då jag vill publicera mer innehåll & satsa mer på livsstil framför det faktum att jag är mamma :)

Vill ha ett lite mer varierat innehåll framför enbart vardagsinlägg. Dem är trevliga & blir personliga, så det är inget fel på det. Men tycker det är svårt att publicera enbart sånt & det ger inte läsarna så mycket. Så jag ska börja planera & ge inläggen lite mer tid än att bara kasta upp nåt spontant. Gillar spontana inlägg också, men tror ni förstår vad jag menar :) Detta kommer bli till hjälp att kunna publicera innehåll lite mer regelbundet också.

Min gamla domän jeanettethomsen.se finns ännu & jag ska nog gå över till den adressen igen & vara ”egen”. Tror det kommer bli bra.

Men vill passa på att ställa en fråga till er också. När det kommer till livsstil, vilka ämnen intresserar dig mest? Förutom vardag & mode som jag ofta delar :)

Kommentarer
Jeanette

Kommentera

 1. Jeanette
  Jeanette

  Jo så är det ju, det enda är att det är svårt när man tycker om flera olika saker så det kanske kan bli lite rörigt :) Tack för ditt tips.

 2. Carro

  Barnmode och mammalivet intresserad mig mest som är mamma 😉 men att blogga om det man vill brukar oftast vara roliga att läsa, när personen står för det den skriver och lägger ut :)

 3. Jeanette
  Jeanette

  Det krävs en del utav en för att hålla liv i en blogg & för att få läsarna att hitta till ens blogg & att få dem att stanna. Så är det ju helt klart :) Det viktiga är att ha en blogg man trivs själv med & där är lite av mitt problem. Finns många saker jag vill skriva om & då måste jag planera mer & få till en bättre strategi & se till att uppdatera regelbundet också för den delen. Det har jag varit lite dålig med :)

 4. Hanna

  Jag vill också komma igång mer med min blogg. Variationen jag har tycker jag själv är bra. Det svåra är att behålla läsarna som hittar till mig.

Annons
stats