Jeanette

Fru Thomsen

Annons

Veckans Favoriter

instagrambilder

Tre instagrambilder från veckan – @fruthomsen84

Helene in Between

Det här är en blogg som jag inte har känt till så länge, men sen jag hitta Helene & hennes blogg så har jag varit fast. Det är inte bara hennes fina bilder som gör det, utan hennes matnyttiga inlägg inom bloggande & social media är också väldigt bra.

Influencers of Sweden

Ett nätverk för social media influencers som säkert ni känner igen att jag har nämnt förut (ni som har följt mig en längre tid), men som är värt att nämna igen. Jag är enbart hobbymedlem ännu, men hoppas kunna betala för ett professional medlem inom kort & på så vid kunna få tillgång till allt mer :) Men man behöver inte bli medlem, utan man kan finna mycket bra information på hemsidan ändå.

101 blogger’s share their best blogging tip

Ett inlägg jag hitta här om dagen där bloggare ger sina bästa blogg tips. En kul läsning som jag kan rekommendera!

goodreads-logo-1024x576-7abf5bd8d98b9d10

Goodreads

Goodreads har jag använt mycket & detta är en plats för oss som älskar att läsa böcker. Här kan du bli uppdaterad om nya & kommande böcker & på din sida kan du skapa olika boklistor. Du kan hålla reda på vilka du har läst, vilka du vill läsa & tex vilka böcker som är dina favoriter. Du kan följa andra medlemmar, se vad dem läser just nu & du kan dela med dig av de böcker du läser. Man kan recensera & betygsätta de böcker man läser.

Det finns också forum, olika giveaways & man kan joina olika grupper. En kul plats att hänga på online för bokälskaren helt enkelt :)

Afterlight

Den här appen skaffade jag nyligen & använt den mycket. Använder den numera jämt till mina instagrambilder :)

 

Kommentarer
Jeanette

Kommentera

Annons
stats